Translate

среда, 19. јун 2013.

Najnovija dojava je utakmica iz Peruanske lige : TIP: 2-1

HuancayoHuancayo-Jose GalvezJose Galvez
19.06.2013 18:00


ZA NEKI MINUT NOVA DOJAVA .... !!
Napomena , dojave stizu sa svih strana tako da koliko su pouzdane toliko i nisu !!
Za par nekoliko dojava cu vam pokazat i dokazat da je stvar proverena ali buduce ce morati da se posalje neka nadoknada uz dogovor ..
Hvala na strpljenju i razumevanju !!

PRATITE NAS !!!







Sure Bet je ustvari sigurno kladjenje,kladjenje u kojem ne mozete izgubiti.Još se naziva sigurno kladjenje (Sure Bet) ili arbitraza.Sure Bet strategijom se pokrivaju svi moguci ishodi nekog sportskog dogadjaja a koeficijenti takvi da se pri bilo kojem ishodu sportsskog dogadjaja ostvaruje dobit.
Sure bet strategija kladjenja je bazirana na cinjenici da svaka kladionica ima razlicite koeficijente.Sigurno kladjenje mozete pronaci u najmanje dve ili vise kladionica.Potrbno je imati racune u vise online kladionica.I potrbno je pratiti koficjente online kladionica i veoma brzo reagovati i postaviti okalde ako se uoci sure bet.Jer kladionice vrlo brzo mjenanju koficijente i spustaju kvote.Vrlo tesko je po citav dan buljiti u monitor i traziti sure bet.Zato postoje automatski programi koji prate i uporedjuju kvote.Jedan od najboljih programa koji javlja sigurne oklade i koji i omogucuje automatsku uplatu je RebelBetting.Program se može isprobati besplatno,7 dana i vidjeti što sve može, a kasnije košta 79 EUR mjesecno.
Primjer sigurnog kladjenja i kako to funkcioniše.
Primjer 1
Za jednostavan primjer napraviti cemo okladu na tenis,postoje samo dva moguca ishoda,i mnogo lakše je za razumjeti:
-Imamo tensiski mec igraca A i igraca B
-Kladionica 12bet ima koeficijent na pobjedu igraca A: 2.10
-Kladionica 188Bet ima koeficijent na pobjedu igraca B: 2.10
Recimo da imate 20.000 evra na raspolaganju.
Ako stavimo 10000€ na igraca A u kladionici 12bet i 10000€ na igraca B u kladionici 188bet dobitak je zagarntiran bez obzira tko pobjedio.
U ovom slucaju imati cemo netto profit od 1000€
Primjer 2
Imamo dva kluba A i B (imamo 3 tri moguca ishoda)
Kvote su recimo:
-u kladionici 12bet 1,65 1
-u kladionici 188bet 4,20 x
- U kladionici canbet 7.50 2
Recimo da imate 10.000 evra na raspolaganju. Na prvu kvotu u kladionici 12bet stavite 6,200, na drugu u kladionici 188bet 2,436 a na trecu u kladionici canbet 1,364. U bilo kakvom ishodu utakmice isplate bi bile sledece. Za prvu kvotu 10,230, za drugu 10,231 a za trecu 10,230. U ovom slu?aju imati cemo netto profit od najmanje 230 eura bez obzira koji ishod utakmice bude.
The 2013/14 Barclays Premier League fixtures have been released! Check out who your club is facing on the opening weekend...




                                    

Mnogo su nepoznanice oko ove utakmice , ali realno da sagledamo stvari ! Girona je manji klub od Almerije i po svim spanskim medijima Almerija je favorit u ovom dvomecu ! Medjutim , Girona ima u ovoj utakmici prvenstvo domaceg terena sto nikako ne znaci da ce izvojevati popedu ! Tip za ovu utakmicu je > 2 < zbog mnogih cinilaca kao sto su veca naklonjenost spanske FF i sudija vecem klubu kao sto je Almerija ! Revans nikako nemojte igratii na > 1 < jer ovakve utakmice idu na > X <  ako u prvom mecu sto je po mnogima realno dodje > 2 < !! Srecno !